• El Grup 2027 es constitueix en associació aquest 12 de març i estrena web i logotip

  by  • 12 marzo, 2013 • Sin categoría • 0 Comments

  El proper dimarts 12 de març es celebrarà a Tortosa l’assemblea constituent del Grup 2027, el fòrum d’opinió creat al llarg de l’any passat i que té per objectiu analitzar i debatre sobre el present i el futur de les Terres de l’Ebre d’una manera oberta a la participació. El col.lectiu, que es convertirà en una associació sense ànim de lucre, també ha inaugurat aquesta setmana la seua pàgina web, www.grup2027.com (elaborada per l’enginyer Enric Ginovart), a la vegada que ha estrenat també nou logotip (obra de la dissenyadora Antònia Ripoll, directora de l’Escola d’Art d’Amposta).

  Els integrants del Grup 2027 ha reiterat, d’altra banda, que estan oberts per rebre nous inscrits, els quals poden integrar-se als diferents grups que ja estan creats i en funcionament. Aquests grups són actualment els següents: Identitat ebrenca: patrimoni i mitjans de comunicació, Nous sectors de desenvolupament, Educació, Energia i Reserva de la biosfera.

  El grup es va presentar, cal reocrdar-ho, el passat 11 de desembre del 2012, amb motiu de la celebració d’una taula redona sobre l’energia a les Terres de l’Ebre (a la web se’n podrà consultar un resum i la gravació de l’acte), i aquell dia ja es va presentar també la comissió promotora, formada, entre d’altres. pels professors Azael Fabregat i Víctor Gimeno, l’advocat Josep Canicio, i l’empresari Juan Estellé.

  Sopar debat sobre educació

  Pel que a les acivitats més imminents, el Grup 2027 té previst tractar properament sobre la situació de l’educació. La idea del grup –format inicialment per unes trenta persones– és que els interessats puguen participar-hi apuntant-se a un sopar-debat que seria enregistrat i posteriorment emès per televisió local i també per mitjà d’Internet.

  About

  Deja un comentario

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *